PUŽASTE OPRUGE

KLASIČAN GIBANJ

PARABOLIČAN GIBANJ

SPIRALNE - ZAVOJNE OPRUGE

PREV
NEXT

Kvalitet proizvoda se održava stalnom kontrolom u hemijskoj i metalografskoj laboratoriji i kontrolom procesa proizvodnje.

Specijalizovan informacioni sistem stoji na raspolaganju farbrici za nadzor i kontrolu procesa proizvodnje. Proizvodnja poseduje sertifikat ISO 9001.

 • PUŽASTE OPRUGE

  Zavojne opruge za drumska i šinska vozila, građevinske i rudarske mašine, kočione instalacije, industriju i druge ...
 • SPIRALNE – ZAVOJNE OPRUGE

  Zavojne opruge za drumska vozila i šinska vozila, građevinske i rudarske mašine, kočione instalacije, industriju i d...
 • KLASIČAN GIBANJ

  Klasičan gibanj (trapezne lisnate opruge) namenjen je za drumska i putnička vozila, teretne kamione, prikolice, polu...
 • PARABOLIČAN GIBANJ

  Parabolični gibanj nalazi primenu kod drumskih i putničkih vozila, teretnih kamiona, prikolica, poluprikolica, privr...

VESTI IZ KOMPANIJE

VIEW ALL -

KRATAK INFO

Trapezne i lisnate opruge za drumska vozila (putnička vozila, teretne kamione, prikolice i poluprikolicei privredna vozila) i šinska vozila, poljoprivredna priključna vozila, bagere i druge namene. Poseban program čine sve vrste opruga za građevinske i rudarske mašine, industriju i druge namene.

Zavojne  opruge za drumska i šinska vozila,  građevinske i rudarske mašine, kočione instalacije, industriju i druge namene. Pružaste opruge ua šinska vozila i svih drugih namena. Stabilizatori za automobilsku industriju. Delovi za poljoprivredne mašine. Izvođenje po sopstvenom rešenju ili tehničkoj specifikaciji kupca.

Klasičan gibanj (trapezne lisnate opruge) namenjen je za drumska i putnička vozila, teretne kamione, prikolice, poluprikolice, privredna i šinska vozila, poljoprivredna priključna vozila, bagere i druge namene. Poseban program čine sve vrste gibnjeva za građevinske i rudarske mašine, industriju i druge namene.

Zavojne opruge za drumska vozila i šinska vozila, građevinske i rudarske mašine, kočione instalacije, industriju i druge namene. Delovi za poljoprivredne mašine.

F

FEROPROMET KRALJEVO

Feropromet d.o.o. Kraljevo je osnovan 20.02.1990. Osnovna delatnost na osnivanju, a i u daljem  poslovanju je bila sakupljanje i primarna obrada sekundarnih sirovina, obojenih metala kako iz industrije tako i od fizičkih lica i vraćanje u proces proizvodnje, čime se postižu značajne uštede energije i očuvanje životne sredine.

U 2016. godini otvora se pogon za proizvodnju opruga u prostorijama nekadašnje fabrike opruga Gibnjara, tako se naslajući na tradiciju dugu više 60 godina u ovoj delatnosti. Posle šest meseci poslovanja sa novim pogonom Feropromet Pogon industrijska 27 postaje danas vodeći proizvođač opruga u Srbiji i jedan od najvećih u okruženju.

TOP